Keskustelupalstat

AutoSound keskustelupalstat << klikkaa tästä sisään!

AutoSound käyttää suosittua phpBB-ohjelmistoa keskustelupalstalla, joten käyttö on varmaan tuttua monelle, mutta tässä kuitenkin ohjeita keskustelupalstaan liittyen.

 

Rekisteröityminen

Jotta keskustelupalstalle voi kirjoittaa on pakko rekisteröityä ensin. On suositeltavaa rekisteröityä omalla nimellään, tällöin on varmempaa saada vastauksia esittämilleen kysymyksilleen.
Kun rekisteröidyt käyttäjäksi Sinun on täytettävä vaaditut tiedot sekä varmennekoodi joka näytetään kuvana. Tämän jälkeen antamallesi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vielä vahvistusviesti sisältäen linkin jota klikkaamalla aktivoit käyttäjätunnuksesi.

 

Omat asetukset: Profiili

Täältä voit muuttaa/lisätä tietoja itsestäsi.
HUOM! Käyttäjätunnusta EI voi muuttaa, jos tähän tulee tarvetta, niin lähetä yksityisviesti ylläpidolle (muuta kautta tulevat muutospyynnöt ei huomioida tietoturva syistä!), kerro viestissä mihin käyttäjätunnukseen haluat vaihtaa. Mikäli haluamasi käyttäjätunnus ei täytä lehden vaatimuksia (mm. rasistiset ja muuten halventavat nimimerkit tai jos nimimerkki on jo varattu) saat vastauksen yksityisviestinä. Jos valitsemasi nimimerkki on OK, vaihdetaan tähän mahdollisimman pian, kirjaudu vanhalla tunnuksellasi keskustelupalstalle kunnes järjestelmää ilmoittaa ettei tunnusta ole olemassa jolloin voit siirtyä käyttämään uutta nimimerkkiäsi.

Allekirjoitus:
Allekirjoitukseen voit lisätä teksiä ja ns. BB-koodilla esim. linkkejä omalle kotisivullesi. Allekirjoituksen pituus on rajattu 150 merkkiin, mutta yritä välttää pitkiä allekirjoituksia (varsinkin monirivisiä).

Avatar:
Avatar on pieni kuva jolla on mahdollista helpommin tunnistaa keskustelijoita. Kuvalle on seuraavat rajoitukset: maksimikoko 90x90 pikseliä sekä maksimitiedostokoko 6kB.

Ystävät ja vihamiehet:
Jos lisäät käyttäjilä ystävälistllesi Sinun on helpompi lähettää näille yksityisviestejä kun ei tarvitse etsiä henkilöt kaikkien käyttäjien joukosta.
Mikäli et halua vastaanottaa yksityisviestejä eikä luokea jonkun tietyn käyttäjän lähettämiä viestejä keskustelupalstalla voit lisätä käyttäjät vihamieslistallesi.

 

BBCode

BBCodea voi käyttää joko kirjoittamalla sitä suoraan tai käyttää BBCode-painikkeita, mikäli käytät painikkeita niin on suositeltavaa enisin kirjoittaa teksti valmiiksi ja vasta ennen lähettämistä muokata sitä BBCodella.
Valitse/maalaa haluttu teksti ja paina sitten nappia joka tekee haluamasi toiminnon. HUOM! Jotkut toiminnot vaativat vielä että napinpainalluksen jälkeenkin kirjoitetaan lisää tekstiä tai muokataan koodia manuaalisesti, esim *URL* ja *LIST*.

KOODILopputulos
[b]lihavoitava teksti[/b] lihavoitava teksti
[i]kursivoitava teksti[/i]  kursivoitava teksti
[u]alleviivattava teksti[/u] alleviivattava teksti
[quote]lainattava teksti[/quote]
" lainattava teksti
[code]koodi[/code]
koodi
[list][*]aaa[*]bbb[/list]
  • aaa
  • bbb 
[list=1][*]aaa[*]bbb[/list]
  1. aaa
  2. bbb 
[img]autosound.jpg[/img] tl_files/mediatiedot/ASTM-logo-positive-thumb.png
[url=http://ww.autosound.fi]AutoSound[/url] AutoSound
[size=200]iso teksti[/size] iso teksti (100 = normaali koko)
color=red]värillinen teksti[/color] värillinen teksti (väri voi olla myös HEXA-koodia: #RrGgBg)

Lisätietoja BBCodesta: Wikipedia/BBCode